Spørgsmål & svar

 • Profil: Hvorfor skal jeg oplyse min adresse i registreringsprocessen?

  Du vil altid kunne aflyse din aftale med leverandøren op til 24 timer før opgaven skal udføres. Derefter vil vi betragte opgaven som endeligt aftalt og fakturere hele beløbet for opgaven.

 • Booking: Kan jeg foreslå en ny dato og tid til udførelse af opgaven?

  Ja, du kan altid ændre dato og tid optil 24 timer før en opgave skal udføres.

 • Booking: Hvordan foregår processen?

  1) Du udfylder nogle standard detaljer om din bolig som vi kalder din “Hjemmeprofil” 2) Du forespørger enten en engangs- eller tilbagevende ydelse 3) Vores lokale partnere bekræfter at de kan varetage opgaven 4) Du vælger hvilken partner du ønsker 5) Der bliver reserveret et beløb på dit kort 5) Senest 24 timer inden opgaven skal udføres genbekræfter partneren opgaven over for dig 6) Vores partner udfører den valgte service 7) Servicen afsluttes i App og det aftalte beløb trækkes på dit betalingskort.

 • Booking: Kan jeg stole på den endelige pris?

  Ja, den endeligepris er udregnet ud fra vores partners timepris og vores udregningsmodel.

 • Booking: Hvad sker der med min opgave, når jeg har accepteret et tilbud?

  Når du har accepteret ét tilbud, vil vores partner få en notifikation om at opgaven er bekræftet. Du vil herefter ikke kunne få flere tilbud for netop den opgave.

 • Booking: Hvor mange tilbud kan jeg acceptere pr. opgave?

  Du vil opleve at få flere tilbud for en opgave, men du vil kun kunne acceptere ét tilbud.

 • Min service: Hvilke services udbyder i lige nu?

  På nuværende tidspunkt udbyder vi generel rengøring samt vinduespolering.

 • Min service: Hvordan fungerer nøgleoverdragelse?

  Der er flere muligheder for nøgleoverdragelse. 1. Du kan ved booking notere hvor nøglen er eller oplyse kode til nøgleboks. 2. Efter bestilling via Appens beskedsystem koordinere med den foretrukne service udbyder. 3. Bruge en nøgleoverdragelses-services som KeyCafe 4. Selv være hjemme ved ankomst og afgang. I alle tilfælde er det dog vigtigt at give besked til service partneren.

 • Min service: Kan man få håndværkerfradrag for rengøring udført gennem EasyR?

  En af fordelene ved at vælge EasyR er at du kun netop kan drage fordel af servicefradraget (eller håndværker fradraget), som giver en refusion på 26% af regningen. Alle vores partnere er CVR registrerede hvilket gør det let at søge om refusion.
  I 2018 blev servicefradraget gjort permanent og du kan konkret få op til 6.000 kr. per person per år på serviceydelser som rengøring. (Kun arbejdslønnen)

  Du kan læse mere om håndværkerfradraget hos EasyR her.

  Sådan benytter du dig af servicefradraget hos EasyR
  Du kan finde kvitteringer for dine ydelser i EasyR appen eller på mail. Der kan det konkret ses arbejdslønnen for hver enkelt opgave. Kvitteringen er dokumentation for at rengøring er blevet udført.

  Ved indberetning skal du bruge serviceudbyderens CVR-nummer som vil stå på kvitteringen. Bemærk, har du brugt mere end en udbyder gennem året skal alle CVR numre tilføjes individuelt.
  Læs mere om reglerne på SKAT’s hjemmeside og indberet dine udlæg hos Skat.

 • Min service: Hvorfor skal serviceudbyderen bekræfte opgaven 24 timer før den skal udføres?

  EasyR vil tilsikre at der ikke sker forglemmelser eller sidsteøjebliks aflysninger. Dette giver os tid til at finde en ny service udbyder eller flytte bookingen.

 • Min service: Check ind/ check ud

  “Når service partneren står på den aftalte lokation, skal vedkommende via appen checke in. Det samme gør sig gældende ved afslutningen af opgaven hvor der skal checkes ud. Denne funktion er lokalitetsbestemt og kan derfor kun gøres mens vedkommende er på lokationen hvor opgaven skal udføres.

  Bemærk venligst, at du som kunde vil modtage besked om at der er checket ind og ud. “

 • Min service: Har jeres partner selv rengøringsmidler og –udstyr med?

  Ja, vores partnere vil altid have deres eget udstyr og rengøringsmidler med. Skal der bruges noget bestemt til et bord eller gulv, så kan denne oplysning gives videre til service udbyderen ved at kommunikere det i appen enten under bestilling eller efterfølgende via Chat funktionen.

 • Min service: Skal jeg være hjemme mens jeg får gjort rent?

  Ikke nødvendigvis, men du bestemmer selv. De fleste kunder tager i mod deres leverandør, og tager afsted lige bagefter. I de tilfælde skal du huske at fortælle hvordan han eller hun kan låse efter sig. Nogle kunder, der har en fast aftale, giver en reservenøgle, eller en kode til en nøgleboks, andre har et særligt opbevaringssted til nøglen som de opplyser til service partneren.

 • Min service: Skal jeg gøre noget inden serviceudbyderen kommer?

  Dagen inden den aftalte service udføres, modtager du i din app en notifikation med informationer om hvordan service partneren forventer at du har forberedt dig. Eksempelvis forventes der ved en generel rengøring at din bolig er ryddet op og gulvene så vidt muligt er lige til at gå til.

 • Betaling: Hvordan håndteres betalingen?

  Betalinger på EasyR appen håndteres gennem betalingsudbyderen quickpay. Du indtaster du dine betalingsoplysninger første gang du bekræfter en ydelse. Oplysningerne er krypterede og sendes til betalingsudbyderen, EasyR har derfor ingen adgang til disse oplysninger. Hver gang du booker, benyttes det samme kort automatisk. Betaling reserveres når du booker din aftale, og trækkes, når den er afsluttet fra partnerens side. Har du en tilbagevendende ydelse, reserveres der et nyt beløb når beløbet for den afsluttede opgave er trukket.

 • Betaling: Skal jeg betale forud for opgaven?

  Nej, der bliver blot reserveret et beløb på dit betalingskort forud for opgaven. Selve beløbet trækkes først fra dit betalingskort når servicen er udført.

 • Betaling: Kan jeg betale gennem appen?

  Ja, al kommunikation, bestilling og betaling foregår i appen.

 • Selvbetjening: Kan jeg annullere en aftale jeg har med leverandøren?

  Du vil altid kunne aflyse din aftale med leverandøren op til 24 timer før opgaven skal udføres. Derefter vil vi betragte opgaven som endeligt aftalt og fakturere hele beløbet for opgaven.

 • Selvbetjening: Jeg er ikke tilfreds med den service jeg har modtaget, hvad gør jeg?

  Det er vigtigt for os at alle der benytter sig af EasyR har en god oplevelse. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med den udførte opgave, kan der via appen oprettes en “claim”. Denne “Claim” vil både EasyR og service partneren kunne svare på. Såfremt sagen ikke kan løses direkte mellem dig og service partneren kan EasyR hjælpe med at finde en løsning.

 • Selvbetjening: Hvordan afgiver jeg en anmeldelse?

  For at give en anmeldelse skal den valgte leverandør have afsluttet opgaven. Når aftalen er afsluttet vil du have mulighed for at afgive din anmeldelse.

 • Partner: Min partner profil er ikke godkendt, hvad gør jeg?

  Dette skyldes typisk én af to ting, enten mangler din profil vigtige oplysninger eller er din profil aktivt blevet deaktiveret af support. Hvis du ikke har modtaget nogen information så kontakt os på info@easyr.dk.

 • Partner: Hvor ofte udbetaler i penge til service udbyderne?

  Cirka hver 14. dag samler vi sammen og betaler vores partnere for deres services.

 • Partner: Hvordan kan jeg se om et tilbud jeg har sendt er blevet accepteret?

  Når en kunde accepter et tilbud vil du få en notification på det og status på ordren vil ændres til accepteret.

Vil du have

50% rabat

På dine første 2 rengøringer?